УСЛУГИ

Грижа на корисници / Центар за повици

Фокусирајте се на вашата основна дејност и дозволете ни ние да се грижиме потребите на Вашиот бизнис во делот на грижа за клиентите. Нашите услуги за аутсорсинг на центар за повици им обезбедува на вашите клиенти одлична поддршка притоа заштедувајќи ви време и пари. Уживајте во работењето без грижи, знаејќи дека вашите клиенти се во добри раце.

Имаме тим од високо обучени агенти кои се посветени на обезбедување исклучителни услуги за клиентите во ваше име. Достапни сме 24/7 за да се справиме со сите ваши потреби во делот на грижа за клиенти.

Отстапете ни ги Вашите потреби за поддршка на клиенти на следниве јазици:

 • германски
 • англиски
 • швајцарски
 • германски
 • хрватски
 • српски
 • босански
 • црногорски
 • албански

 

Услугите што ги нудиме се:

 • Поддршка за корисници (на пр. обработка на е-пошта 24/7/365, писмени и усни разговори во живо)
 • Следење на нарачки
 • Inbound/ outbound (влезни/излезни услуги)
 • Организирање транспорт
 • Промоција на нови производи на пазарот итн.

Влезни повици/услуги (Inbound):

 • Грижа за клиентите
 • Обработка на нарачки
 • Справување со поплаки
 • Техничка поддршка
 • Help Desk

Појдовни повици/услуги (Outbound):

 • Телепродажба
 • Закажување состаноци
 • Истражувања

„Со нашите услуги за аутсорсинг на центарот за грижа за клиенти, можете да ги подобрите оценките за задоволството на Вашите клиенти и да ги зголемите приходите. Нашите агенти се обучени да ги продаваат и нудат производи и услуги, што резултира со поголем успех за вашиот бизнис“.

Контактирајте не на: customerservice@redsped.mk   телефон: +389-75/832-555  whatsapp: +389-75/832-555