ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО РЕД ШПЕД

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО РЕД ШПЕД!

Основните дејности на нашата компанија се шпедиција, транспорт и складирање. Нашиот тим е секогаш тука за Вас, овозможувајќи Ви партнерство и поддршка за Вашето меѓународно и домашно работење. Благодарение на долгогодишното искуство и експертиза на нашиот тим, можеме да Ви понудиме ефикасни и квалитетни решенија за сите Ваши логистички потреби.

На нас можете целосно да се потпрете во поглед на:

  • Меѓународна шпедиција и шпедитерски услуги – за нашите клиенти ги вршиме сите шпедитерски работи, вклучувајќи царинско застапување во сите царински постапки;
  • Услуги на царинење – благодарение на нашето долгогодишно искуство, за Вас ја поедноставуваме комплексноста на царинските и други процедури, нудејќи Ви сигурно и ефикасно решение за сите Ваши потреби;
  • Складирање на стока – Ви овозможуваме исклучително поволни услови за складирање на стока во нашиот јавен царински склад. Одличната техничка опременост на нашиот склад и 24-часовниот надзор се гаранција за сигурно и безбедно складирање на Вашата стока;
  • Сите видови на транспорт на стока во земјата, регионот или во Европа – благодарение на партнерството со реномирани домашни и меѓународни транспортни компании, подготвени сме во секој момент да Ви ги понудиме сите видови на домашен и меѓународен транспорт по најповолни услови;
  • Консалтинг за логистика и меѓународна трговија – Нашиот стручен и професионален тим Ви стои на располагање за помош и поддршка при планирање и изведба на целокупниот логистички процес. Знаењето и искуството на нашите вработени ќе Ви помогне успешно да ги поминете комплицираните царински процедури и со тоа да ги избегнете дополнителните трошоци или евентуалните доцнења во реализацијата на Вашите деловни планови.

Наша одговорност и обврска е да ги следиме Вашите деловни планови и да бидеме Ваш партнер од доверба во организација на логистиката, шпедиција, царинење на стока, сместување на стока, транспорт и ефикасно справување со предизвиците кои можат да се појават во меѓународната трговија.

Сметајте на нас. Вашиот Ред шпед тим.